Werkwijze

Weten wat u wilt.

Wij zijn thuis in de bedrijfstakken waarin onze klanten opereren. Vanuit die branchekennis weten we steeds precies de juiste expertise in te zetten. Maar zeker zo belangrijk: we zorgen ervoor dat we onze klanten kennen. Of het nu gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben.

De aanpak en onze belofte.

In een eerste gesprek inventariseren we uw mogelijkheden. We verdiepen ons in uw vraagstukken, verplaatsen ons in uw situatie en voelen aan wat u nodig heeft, van een scherp advies tot complete ontzorging. Op basis van een weloverwogen inschatting kunnen we u de meest geschikte advocaat als vast aanspreekpunt aanbieden. Het spreekt vanzelf dat deze advocaat een compleet team achter zich heeft dat ook voor uw belangen strijdt, en dat wij u steeds nauwkeurig op de hoogte houden van de jongste ontwikkelingen in uw dossier.

Onze advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag.

Wij beloven onze klanten een praktische aanpak en korte adviezen. Concreet, in begrijpelijke taal en zonder juridische opsmuk. Zodat u zo snel mogelijk verder kunt met uw business.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze mensen of wilt u
graag in contact komen met ons?