Ons kantoor

Wij zijn de stoere strijders onder de advocaten, al ruim 40 jaar.

Stoere strijders.

Deftige juristen met dure praatjes? Niet bij Poelmann van den Broek. Wij zijn de stoere strijders onder de advocaten, al ruim 40 jaar. We beheersen onze specialismen tot in de puntjes. Onze klanten zijn hoofdzakelijk ondernemers. Wij kennen hun branches, werken nauw met hen samen en steken graag onze nek uit om resultaten voor hen te behalen. Verdedigend als het moet, aanvallend als het kan. Maar altijd strijdend met hart en ziel. En valt er meer te halen? Dan gaan we daarvoor. Want het leuke van regels is de grenzen opzoeken. Dat doen we dus. Zeker wanneer u als klant er beter van wordt.

Onze klanten zijn onze ambassadeurs.

Dat komt doordat zij over het algemeen zeer tevreden zijn over onze dienstverlening. Ze waarderen het bijvoorbeeld dat wij regelmatig om feedback vragen en bereid zijn daarvan te leren. Ze ervaren ons als een echte partner die meedenkt, vooruit kijkt en eerlijk durft te zijn. Wat onze klanten ook erg prettig vinden, is dat wij geen verwachtingen wekken die we niet kunnen waarmaken. En dat we zeggen wat we vinden, ook ongevraagd. Wat ons betreft hoort dat erbij als je samen de strijd aangaat.

[HIER DEZE FEED IMPORT ONTWIKKELEN MET QUOTES ]

Of de carousel met onze testimonials?? Zie; https://poelmannvandenbroek.nl/volgens-klanten/

Dienstverlening.

Wij zijn thuis in de bedrijfstakken waarin onze klanten opereren. Vanuit die branchekennis weten we steeds precies de juiste expertise in te zetten. Maar zeker zo belangrijk: we zorgen ervoor dat we onze klanten kennen. Of het nu gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben.

  • Hier kan
  • ook een
  • lijst komen
  • met doorlinks

Onze aanpak en belofte.

Praktische aanpak en korte adviezen. Dat is waar wij voor staan: adviezen waar u mee vooruit kunt als ondernemer. Adviezen die ontzorgen. Maar we willen bij u ook – voor zover nog niet aanwezig – “legal awareness”, een juridisch “fingerspitzengefühl”, laten ontstaan of groeien. Want op het juiste moment aan de bel trekken kan veel problemen voorkomen. Want om valkuilen te ontwijken moet je voor je uit kijken. Zo staan wij in de wedstrijd: liever vooraf adviseren, dan achteraf repareren. Lees meer over onze werkwijze »

Unieke voordelen
Wij zijn zeer tevreden over de goede service van Poelmann van den Broek. Ze verdiepen zich in onze branche om het beste naar boven te halen. Jenke Peters - CNC Grondstoffen B.V.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar onze specialisten of wilt u
graag in contact  komen met ons?