Ons advocatenkantoor

Zó strijden we voor uw zaak.

U overweegt ons als advocaat voor uw onderneming in te schakelen? Hier leest u hoe we ons voor uw zaak inzetten. We onderscheiden ons als inventieve, juridische experts. En we zijn gedreven en durven onze nek uit te steken. Maar waar het ons in de eerste plaats om gaat zijn úw belangen als ondernemer. We luisteren en begrijpen waar u naartoe wilt. En zo bieden we u de oplossing die het beste bij u past:

4x onze aanpak.

Open en transparant

Uw advocaat betrekt u bij de voortgang van uw zaak. U weet dus waar u aan toe bent, van tactiek tot factuur. Onze tarieven zijn inclusief álle kantoorkosten.

Specialistisch én breed

Uw aanspreekpunt is expert in uw branche. Hij of zij heeft al onze specialisaties als team achter zich. Zo adviseren we ondernemingen van A tot Z over elk juridisch onderwerp.

Maatwerk voor ondernemers

Wilt u praktisch advies in begrijpelijke taal, een gedetailleerde juridische onderbouwing of complete ontzorging? Wij bieden maatwerk, dan kunt u snel weer verder met uw bedrijf.

Maatschappelijk bewust

Als ondernemer staat u midden in de maatschappij. Wij zetten ons in om die verbinding verder te brengen. Want dat is goed voor ons allemaal. Bekijk onze activiteiten.

Onze belofte
Met Poelmann van den Broek komt uw business verder.

Of het nou gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben, klanten ervaren ons als een partner die meedenkt en vooruit kijkt, met wie het prettig samenwerken is. Een benaderbaarheid die we ondersteunen met korte lijnen en snelle service.

Door ons op te stellen als businesspartner en ook ongevraagd te adviseren, kunnen we waar mogelijk juridische problemen voorkomen. En als het er op aan komt, gaan we voor u de strijd aan. Onze advocaten zijn gedreven om de hoogste kwaliteit te waarborgen en genieten de vrijheid om te excelleren in dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Iets waar u zich als ondernemer vast in zult herkennen.

Waarmee kunnen we u helpen? »

Klanten geven ons een 9.2!

top

geven prima advies tegen redelijke prijs

8

margreet - machinehandel overmars

Goed en kundig

Lees meer

Na, eerste kennismaking direct kundig op gebied van de vraag. Uurtarief voor mijn gevoel extreem hoog. Verder goed en kundig geholpen met een hoge verwerkingssnelheid. Helaas was het resultaat negatief.

9

Jan

Deskundig

Lees meer

Ik werk al jarenlang met Poelmann van den Broek en heb het kantoor leren kennen als een kantoor waar deskundigheid voorop staat. Hun specialisme in bouw-, vastgoed en ruimtelijke ordening staat buiten kijf.

8

Joris - Aedesco consultancy - real estate

accuraat, vriendelijk en zorgvuldig

uitstekende advisering en bemiddeling

10

Arend - synchroon

Arjan Loo, is zeer betrokken en deskundig in zijn vakgebied!

Arjan Loo, is zeer betrokken en deskundig in zijn vakgebied!

10

Klaas Jan - OCB Bouw b.v.

er is maat werk geleverd, dat bij mijn klanten paste

Lees meer

Ik ben verschillende klanten met verschillende vragen bij Robin geweest. Bij alle vragen is het juiste advies uitgebracht waardoor ik met de diverse projecten verder kon. Klant tevreden ik tevreden.

9

harrie van neer - bouwplan

De aanpak en communicatie is transparant en doelgericht. Met duidelijke kennis van zaken.

Lees meer

Emile weet zich goed in te leven in de situatie, draagt professionele adviezen aan en communiceert op een heldere manier die bijdraagt aan een duurzame oplossing.

9

Michiel - Michiel+Ivo

Deskundig en betrokken

Een complex probleem werd op juiste wijze geanalyseerd en opgelost

8

Mirjam - Dabora beheer BV

Recent nieuws.

Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.